TRIXIE 76265 Reptiland- természetes eleség szakállas agámáknak 100g - vetpluspatika

TRIXIE 76265 Reptiland- természetes eleség szakállas agámáknak 100g - vetpluspatika

1 999 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

TRIXIE 76265 Reptiland- természetes eleség szakállas agámáknak 100g - vetpluspatika

1 999 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
vetpluspatika.hu
Termékleírás
Természetes szárított eleség szakállas agámák, mindenevő hüllők és kis emlősök számára.

A Trixie Agáma ételkeverék zöldségekből, virágokból, gyümölcsökből, gyógynövényekből összeállított mix szakállas agámák, mindenevő hüllők és kis emlősök számára, hozzáadott lisztkukaccal és sáskával. A magas rosttartalom és az aktív növényi hatóanyagok serkentik az anyagcserét, valamint jó hatásal vannak a sejtek védekező képességére és az immunrendszerre, ezáltal az eleség hozzájárul kedvencünk egészségének megőrzéséhez. A keveréket kis emlősök is szívesen fogyasztják. A keverék szárított répát, paszternákot, hibiszkuszt, lándzsás útifüvet, körömvirágot, rózsát, borsmentát, búzavirágot és epret tartalmaz. Az eleségben sáska és lisztkukac is található.

A változatos étrend biztosítása érdekében adjunk a keverékből állatunk eleségéhez kiegészítésként. Ha szükséges, nedvesítsük meg az eledelt. Mindig biztosítsunk elegendő ivóvizet állatunknak!

Főbb termékjellemzők:
  • Természetes növényi eleség
  • Szárított növények felhasználásával
  • Lisztkukac és szöcske biztosítja az alapvető fehérjeellátást
  • Mindenevő hüllők, leginkább szakállas agámák számára

Összetevők: szárított répa, paszternák, hibiszkusz, lándzsás útifű, körömvirág, rózsa, borsmenta, búzavirág és eper. Az eleségben szöcske és lisztkukac is van.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.